Gotland

Hej Hej! Nu ligger jag och Sofie i vår lilla stuga här på Gotland och ska snart sova. Det har varit varmt på Gotland Idag, det är ju inte helt fel! Men det kanske blir något inlägg imon hejsvejs!


Packar


Hej Hej! Har nyss packat lite inför Gotlands resan imon. Väntar på att Julia ska ringa. Hon är hos sin farmor och farfar men hon kommer nog hem snart. Ikväll är det träning näst sista. TRÅKIGT. Men nu ska jag nog fortsätta packa lite hejsvejs!


Godid + mer


Hej Hej! Idag har jag varit med Vilma på stan, jättekuligt. Jag köpte två bikiniunderdelar en svart och en randig som matchar min överdel jag köpte i helgen. Efter träningen åkte mamma och jag till affären och köpte godis till min klassresa. Jag åker på onsdag och kommer hem på fredag. Vi ska till Gotland till Kneippbyn. Kommer bli skit kul vi ska spela minigolf och bada i havet och vara i ett stort vatten land, sista dagen åker vi in till Visby ochy shoppar. Hejsvejs!

Maskrosor


Hej Hej! Idag är det morsdag och vi firade min mamma lite på morgonen hon fick en smoothi maskin. Sen åkte vi till min mormor och morfars grav sen vid 1 tiden åkte vi till min farmor och farfar. Sen vid fem tiden kom Vilma. Imon ska jag och Vilma gå på stan efter skolan. Det blir nog roligt hejsvejs!

LOREEN


4 låtar från Eurovision



Hej Hej! Här ser n fyra bra låtar som tävlade i Eurovision och snart kommer jag att visa er Sveriges
egna stjärna LOREEN!!

EUROVISION SONG CONTEST I SVERIGE 2013


Hej Hej! Det är helt sjukt att Loreen vann igår. Hon fick över 16 tolvor av 40/42 länder. Ena landet var Sverige som inte får rösta på Sverige andra va Italien som var knäppa och inte röstade. Hon vann med 372 poäng, som två kom Ryssland med en härlig låt på 259 poäng. Vill verkligen till finalen i Sverige nästa år, tror jag kommer det också eller man kan alltid hoppas. Kommer kanske lite videos sen med mina favoriter hejsvejs!

Lite nytt till garderoben


Hej Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har varit med Emma vi har målat mina naglar, spelat wii och haft det jätte kul. Ska snart sätta på TV:n för att kolla på Mästarnas mästare sen är det eurovison song contest. Hoppas Loreen vinner!! Men här ovan ser ni en bild på lite saker jag köpt idag, fast kepsen köpte jag igår hejsvejs!

*ingen bild*

Hej Hej! Idag har ajg varit i skolan, sen åkte jag och Julia och Malin till stan och shoppade lite. Jag köte en blå L A keps, skitsnygg enligt mig! Men nu kommer Julia hit för vi ska äta pizza, mumsigt!!!

eurovison songcontest deltävling


Hej Hej! Har varit med Vilma idag. Har även trillat med min cykel, skrapade upp båda knäna och lite på armarna, smart! Ikväll tävlar Lorren i Eurovision. Hoppas hon går vidare. Imon ska jag och Julia ner till stan ska kanske köpa en keps, bilder kommer sen. Kan inte välja antingen en New York keps eller en LA. Men nu ska jag äta hejsvejs!

teburk


Hej Hej! Idag har det varit vårdag, jättekul! Sen var jag med Malin och Julia vi åkte och köpte glass, mumsigt. Sen gick Malin hem och jag och Julia hoppade lite, sen gick jag, Emelie och Julia ut och sprang som vi brukar göra på onsdagar. Va faktist riktigt skönt även att det var så varmt. Imon ska vi till universitetet med skolan med en massa utbytes studenter och prata engelska! Men nu ska jag hitt på nått annat hejsvejs!

follow me!

Hej Hej! följ mig på instagram där jag heter emmelieandersson!


vårdag imon

 
Hej Hej! Sitter framför datorn ny duchad ska strax ner och äta. Imon är det VÅRDAG på skolan. Så vi 6:or ska göra olika "aktiviterter" till alla grupper som kommer till oss. Grupperna är lekis-femman. Det blir nog skojigt, men nu ska jag hitt på nåt annat hejsvejs!

26 grader


Hej Hej! Som ni kanske märker så är min uppdatering inte så bra på vardagarna, men jag är med kompisar eller tränar eller något annat. Men jag försöker hinna med ett inlägg minst per dag. Idag har det varit skitvarmt som igår. rubriken. Idag har jag haft utvecklingsamtal, det gick bra. Sen var jag med Julia och Malin en stund, vi bakade lite sen var jag med Agnes typ i en halvtimma, vi hoppade bara. Och nu ska jag på träning hejsvejs!

time


Hej Hej! Nu har jag ätit och duchat. Pappa lärde sig att hoppa var roligt idag, på studsmatta alltså. Han lärde sig att hoppa på knäna och rumpan. Aja nu ska jag vara lite social hejsvejs!

merci


Hej Hej! Har varit med Malin och Ronja nu på eftermiddagen. Har träning om en tímma så jag ska fixa mig lite och sånt snart. Har varit riktigt varmt idag hela 29 grader. Det är nästan lite för varmt. Men aja bättre än kallt. Imon är det utvecklingsamtal, kanske skulle va med Julia också men nu ska jag läsa i "Hungerspelen" lite hejsvejs!

always pink


Hej Hej! Nu har min bror åkt till Berlin med klassen så vi har sagt hejdå och sånt.  Annars har jag inte gjort så mycket fotade ett jätte vackert träd som står på mina grannars tomt. Ni ser det här ovan. Ni kanske tycker det är lite konstigt men vi känner varann så väl så dom brydde sig inte. Det är varit ett riktigt shorts väder idag, 25 grader max tror jag men nu ska jag gå och hitta på nåt annat hejsvejs!

purple flower

eru
foto & redigering - jag


Emmelie & Emma x3


Hej Hej! Idag har jag varit med Julia, vi har varit i en hundlekpark med Vera, JÄTTEKUL. Nu har jag städat lite i mitt rum, eller jag håller på sen ska jag gå till Agnes. Bjuder på en bild på mig och Emma från igår som hennes storasyster Matilda tog. Kolla Matildas blogg HÄR. Men nu ska jag fortsätta städa hejsvejs!

Konfimander


Hej Hej! Nu har jag kommit hem från Emmas konfirmation, det var jätte kul. Jag fick inga bra bilder på alla konfimander men här får ni en ändå. Men nu ska jag sova hejsvejs!

Emma's konfirmation 2012


Grattis till konfirmationen Emma



konfirmation nästa

Hej Hej! Nu drar jag mig mor Emmas konfirmation, det blir nog kul kommer hem mellan 2-3 tiden och då ska jag va med Julia. Bilder från konfirmationen kommer senare idag, kameran hakar på. Men jag bloggar mer sen hejvejs!

VERA


Hej Hej! Hann bara ta två bilder på Vera sen skulle vi köra agility med henne om ni vill se bättre bilder kan ni klicka in på Julias blogg HÄR! Väntar på att Julia ska ringa mig. Har en skit bra ide om hur man kan fota skit fina sommar bilder, ska fråga om Julia vill det nu ikväll det är jätte fint väder här hemma. Hon ska lixom vara min lilla modell. Annars tar jag bilderna nån annan dag, dom kommer i alla fall upp på bloggen! Men nu ska jag äta grillat hejsvejs!


MALIN JULIA EMMELIE

Hej Hej! Sitter hemma hos Julia nu. Ska snart hem för jag har träning vid halv fem. Härligt väder idag, vi har varit ute och gått med Vera. VÄRLDENS SÖTASTE HUND. Jag kanske lägger upp en bild på henne senare idag. Men nu ska vi göra något annat hejsvejs!

Emelie flyger...


Hej Hej! Idag har jag varit lite med Emelie på förmiddagen sen har jag varit med Malin och Julia. Vi har fotat och snart ska vi ut och träna agility med Vera. En hund Julia passar. Jätte SÖT!!! Här ovan ser nu en liten bild jag tog på Emelie innan, haha. Men nu ska vi gå ut hejsvejs!

Disney skal


                                                                      foto & redigering - jag

skalen är köpta i USA

just nu


                                                   foto - Emma | modell - jag


Hej Hej! Nu har jag kommit hem från Ronja, vi har bakat, gosat med hennes kanin och massa mer. Kanske skulle träffa Julia lite senare ikväll, vi får se ska kolla på hockeyn också. Ska sart ner och äta lite mat. Men ni får ha det bra så bloggar jag mer sen hejsvejs!


Ronja time


Hej Hej! Nu har jag kommit hem från Julia, vi hade det jätte kul! Ska va med Ronja idag, det blir nog roligt. Bloggar mer sen hejsvejs!

Båten

Hej Hej! Nu har vi snart shäkat upp allt godis. Skrattar typ hela tiden, har natthumor, haha. Ändrade lite i designen eller Julia hjälpte mig , men vad tcker ni? hejsvejs!

Myspys

Nu sitter jag hemma hos Julia och kollar på film och äter massor av godis! Bloggar mer imorgon hejsvejs!


Sover hos Julia


                                               foto & redigering - jag | modell - Julia


Hej Hej! Sitter hemma hos Julia, sover här ikväll, mysigt! Vi har fotat lite en av bilderna ser ni här ovan. Men ni får ha det gött så bloggar jag mer sen hejsvejs!


On the other side, street I knew stood a girl and looked like you


foto & redigering - jag | modell - Julia



Nästa ---> Skolan


                                                              foto - Julia | modell - jag



Hej Hej! Nu drar jag mig mor skolan, i efter middag ska jag va med Julia och vi ska sova över för set är ju Kristihimmelfärsdag imon så vi är lediga. I skolan ska vi ha stads orientering. Jag är i samma grupp som Ronja, men jag ska hålla kontakten via sms med Julia så får vi se om vi träffar varann hejsvejs!


All Star converse


foto & redigering - Julia | modell - jag


Dummar dator

Hej Hej! Internet funkar inte på min dator det bara laggar? Undrar varför det var ju reklam på TvV:n om att Telenor var det bästa bredbandet men det verkar inte så enligt mig!! Bloggar så fort jag kan hejsejs!

Resultat

Hej Hej! Såhär blev dom kanske inte ser då goda ut men det var dom hejsvejs!


Bakar

Hej Hej! Bakar med Julia, resultatet kommer upp sen hejsvejs!


studsmatta


Hej Hej! Nu sitter jag här hemma med Julia. Vi ska fota lite sen tror jag. Men nu ska vi ut och hoppa hejsvejs!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA


Hej Hej! Det blev resturang mat idag ifårn Kohthai, för att världens bästa pappa fyller år idag! Så jag har inte hunnit att blogga. Imon ska jag va med Julia får se vad vi gör, hon skulle kanske fota mina skor vi får se men nu ska jag gå ner till min pappa hejsves!

Litet inlägg

Hej Hej! Sitter och kolla på film med Vilma, bloggar mer sen hejsvejs!


Liten bild på mina skor

Hej Hej! Tar inga bilder på skorna idag så här får ni en liten mobilbild på den, men ni får ha det bra så bloggar jag kanske sen annars säger jag hejsvejs!


Våruppvisning 2012

 Tambling/Matta

 Fristående

 Trampett


Video på g

Hej Hej! Tänkte bara medela att snart kommer det lite videos!

Min dag


Hej Hej! Idag har jag gjort olika grejor. Först va jag med Vilma, sen åkte jag till uppvisningen, videoklipp kommer. Sen åkte jag och pappa till Grand och köpta korta converse till mig. Tänkte fota dom lite sen. Nu tror jag att jag ska städa lite i mitt lilla rum hejsvejs!

Väntar på Vilma


Hej Hej! Blogg.se är lite konstigt det går typ inte att ladda upp någon bild. Så ni får en bild i repris. Får se om man kan göra det lite senare på dagen. Just nu sitter jag här och väntar på att Vilma ska komma, det kommer bli jätte kul. Men ni får ha det gött så bloggar jag mer sen hejsvejs!

OnePiece


Hej Hej! Sitter hemma i mitt rum och kollar på Hockeyn. Sverige leder med 3-0! JIPPI! Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så bloggar jag mer imon hejsvejs!

dricka


Hej Hej! Nu har alla åkt hem och det är snart time för att mysa ner i soffan och kolla på Sverige-Italien. Hoppas vi vinner!! Imon ska jag ha Dacke uppvisning mer vet jag inte vad jag gör...Nåt kuligt antar jag att det blir. Men ni får ha det bra så hörs vi hejsvejs!

kvällens


Hej HeJ! Detta är det jag har på mig ikväll hejsvejs

INSTAGRAM


Hos Emma


Hej Hej! Sitter hemma hos Emma nu. Hon äter så jag passar på att blogga lite. Det får bli ett väldigt vacker bild på mig som jag hittade på Emmas dator. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Imon är det Dacke uppvisning så det kanske kommer lite bilder där ifrån. Annars får ni ha det bra så jag bloggar mer sen hejsvejs!

svartvitt


Hej Hej!Bjuder på två gamla bilder. Jag ska snart gå till Emma. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väl på nåt kul. Vi ska fira pappa vid 4 tiden också. Han fyller år på tisdag. Men det är inte så många som kommer. Min kamera är lite cp just nu men mamma och pappa skulle köpa nya batteri till den så då kanske jag kan gå ut och fota, fast det blåser så himla mycket. Aja ni får ha en bra lördag hejsvejs!

Hockey-VM

Hej Hej! Sitter i soffan och kollar på hockeyn, det går bra för Sverige! Dem leder med 3-1, dom möter Ryssland. Bloggar kanske mer sen annars får ni ha en bra fredag kväll hejsvejs!


retro


foto & redigering - Julia | modell - jag


.

Hej Hej! Nu har jag precis duchat, för att jag var på träning innan. Ska äta snart sen ska ja och Julia hoppa lite. Följ Julia på instagram där hon heter "jjuliaf", följ mig "emmelieandersson". Har gjort en ny header som kommer upp nu, hoppas ni gillar den! Men ni får har det gött hejsvejs.

Ny header, IGEN


Hej Hej! Ni tycker nog jag ändrar mycket i headern men nu har jag bestämt mig. Så här får den bli, vad tycks?
Men nu ska jag fixa en annan sak hejsvejs!

Emmelie x2

Hej Hej! Nu sitter jag och Julia och väntar på kladdkakan vi precis har bakat. Så snart ska vi fika lite! Sen kansek vi ska fota och kolla lite på New Girl. Jag ska fixa headern också, den ser lite konstig ut just nu. Men nu är kladdkakan klar hejsvejs!

Headern


Hej Hej! Nu har jag ändrat headern lite, blev inte så bra men aja. Tyckte inte om den andra. Idag har jag haft nationella prov, det gick bra tror jag. Sen var jag men Agnes sen åkte jag till Musik-Huset. Och nu sitter jag här. Men ni får ha det gött så hörs vi hejsvejs!

Dålig uppdatering


Hej Hej! Nu har jag precis ätit lite. Ska kolla på Lets dance sen. Imon ska jag och Julia åka inlines till skolan. Det blir nog kul, har aldrig gjort det förut. Imon ska jag va med Julia, får se vad vi hittar på. Och förlåt för dålig uppdatering. Men jag bloggar nog mer sen hejsvejs!


Det blir ingen Foto-Tävling, tyvärr. Men inga anmälde sig bara två

Snart hemma

Hej Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag men har haft fullt upp. Just nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån musik huset, Oskar ha spelat. Bloggar mer hemma hejsvejs!


Protendens, usque vivere vitam


Hej Hej! Nu har jag kommit hem efter genrepet till våruppvisningen på söndag. Just nu sitter jag bara vid datorn och kollar lite, imon ska jag va med min kompis Agnes. Nationella  imon också. Blä för det! Men nu ska jag hitta på nått annat hejsvejs!


Foto-Tävlingen

Blomma


Hej Hej! Nu är jag hemma. Hade det jätte kul med Julia på grand. Jag köpte ett par jeans och en sporttop. Vi fikade och hade det mysigt. Nu ska jag snart på träningen, som inte slutar förens halv nio. Bilder på byxorna kommer nog imorgon tror jag. Men ni får har det görr bloggar mer ikväll!


Glöm inte att sista dagen på Foto-Tävlingen är imon, och att jag länkar vinnaren i en månad

Sitter i bussen

Hej Hej! Sitter på bussen påväg hem med Julia. Köpte ett par byxor. Jättefina! Bloggar mer när jag kommer hem hejsvejs!


Somebody that I use to know


Hej Hej! Nu sticker jag snart till skolan. Sen åker jag till grand, jag tror jag ska köpa ett par jeans. Bild ifrån i söndags. Ni får ha en bra onsdag hejsvejs!

vivo, amore, risus


Hej Hej! Nu har jag kommit hem från träningen och precis duchat. Imon åker jag och Julia till Grand direkt efter skolan, får se om jag hittar något. Vet inte om tävlingen blir av för det är typ inga som har anmält sig så jag tror jag skjuter upp det till torsdag, så får ni reda vinnaren på fredag. Men nu ska jag göra något annat hejsvejs!


Stenmur


                                                                 foto & redigering - jag

Hej Hej! Idag har jag varit i skolan och sen har jag även haft nationella prov. Det gick väl sodär men jag klarade dom. Sen hängde jag med Ronja hem till Skir. Så jag måste gå till träningen. För cyklen står kvar vid skolan. Men jag cyklar hem för jag tränar ju bredvid skolan. Men ni får ha det gött så görs vi hejsvejs!


Glöm inte min FOTO-TÄVLING TEMA: SOMMAR BILD

Temat är:


Hej Hej! Nu har jag bestämt mitt tema som ska va en härlig sommar bild. Och sista dagen att anmäla sig är imon. Vid klockan 22:00 kan man inte anmäla sig. Vinnaren länkar jag i min meny i en hel månad och i mina inlägg ibland. Men nu ska jag på träning hejsvejs.

Hos Ronja

Hej Hej! Just nu sitter jag hemma hos Ronja med Julia. Tror jag har kommit på temat till bloggen så om ni vill vara med så kan ni ju kolla temat vid typ fem-tiden, tror jag. Ja har träning sen ikväll också. Roligt!!! Imon ska nog jag och Julia åka till Grad Sammarkand direkt efter skolan. Bloggar mer när jag komer hem hejsvejs.

TEMA

Hej Hej! Tänkte bara medel att det kommer ett tema till min foto-tävling innan klockan 9 ikväll så kolla temat och anmäl dig sen. Vinnaren länkar jag i ett tag!


Ronja Svennson & Julia Frisk



                                                         foto & redigering - jag | modell - Julia


                                           foto - Julia | redigering - jag | modell - Ronja

Hej Hej! Här ser ni två super fina bilder från vår lilla fotorunda, eller vad man nu säger. Idag har jag varit i skolan som vanligt sen var jag ju med Ronja och Julia sen tränade jag. En bra dag helt enkelt, men jag avskyr faktist måndagar, dom är så sega och långsamma. Imon är det TVÅ nationella prov. BLÄ!! I engelska dessutom, men aja det går nog bra nu ska jag läsa lite och kolla på Hockeyn som Sverige kommer vinna hejsvejs!

Some die young



                                                        foto & redigering - jag | modeller - Ronja, Julia

Bara älskar denna bilden!

"Nightlight"


Hej Hej Har precis duchat och ska snart äta. Efter träningen åkte jag och pappa ner till musik huset för att kolla på min bror Oskars band "Nightlight". Dom är jätte duktiga. Ni kan gilla deras gilla sida på facebook sök bara på "Nightlight" så hittar ni dom. Bloggar mer sen hejsvejs.


Glöm inte att anmäla er till min Foto-Tävling om ni vill, sista datumet är på onsdag.

Dagens outfit


                       Tröja Ginatricot 199:-   |   Skinnbyxor Ginatriccot 599:-   |   Jeansjacka Ginatricot 499:-


Hej Hej! Här ser ni lite bilder på dagens outfit.  Snart sticker jag på träningen. Men jag bloggar mer ikväll, då kommer lite bilder upp från det jag, Ronja och Julia fotade innan. Ha det gött hejsvejs!

Glöm inte bort min Foto-Tävling


Julia & Ronja

Hej Hej! Nu är jag ute och fotar med Ronja och Julia, bilder kommer nog senare ikväll tror jag. Berättar mer om dagen sen hejsvejs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3521900/images/2012/pic_201609893.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3521900/images/2012/pic_201609893.jpg" class="image">


Mot skolan


Godmorgon! Nu drar jag mig mot skolan bjuder på en bild Julia tog igår, i eftermiddag ska jag nog va med Julia. Men jag bloggar mer i eftermiddag hejsvejs!

FOTO-TÄVLING


Klänningar + Jeansjacka


foto - Julia   redigering & modell - Jag


Hej Hej! Här oven ser ni lite bilder som Julia och jag fotade innan, vi fotade mina nya klänningar. Den sista klänningen ska jag ha på skolavslutningen. Vad tycker ni om den? Men nu ska jag fortsätta kolla på Mästarnas Mästare hejsvejs!


Hungerspelen


Hej Hej! Nu har jag precis ätit grillat. Mumsigt! Julia stack hem för ungefär en halvtimma sen. Här ovan ser ni en bild på boken "Hungerspelen". Köpte den på Akademi Bokhandeln för endast 149:-. Det är billigt för det är en trilogi, alltså alla tre böcker i en. Men nu ska jag redigera lite hejsvejs.

Bakåtvolt

Här kommer en liten video på en nästan bakåtvolt.  


FOTAT

Hej Hej! Nu har jag och Julia varit ute och fotat mina nya klänningar, bild kommer upp sen när Julia stuckit hem. Vi har även filmat min bakåtvolt vi får se om en video kommer annars får ni ha det bra hejsvejs!

Solglasögon


Hej Hej! Har varit ute och fotat lite, bilderna blev väl sodär gjorde det snabbt. Jag har nästan lät mig bakåtvolt på studsmatta. JIPPI! Eller rättare sagt först hoppar jag på rygg sen direkt efteråt gör jag bakåtvolt. Jag KANSKE kan lägga upp en liten video när jag gör det. Men nu måste jag hitta på något hejsvejs.          
___________________________________________________________________________________________            

Solglasögonen är ifrån Ginatricot och kostade 59:- (tror jag)                  

Present


Hej Hej! Nu är jag hemkommen efter att ha varit hos farmor och farfar. Har precis fotat LITE av Emma's konfermations paket. Kolla hennes blogg HÄR! Jag kankse ska va med Julia lite sen i eftermiddag när hon har kommit hem ifrån Skruv. Skulle vilja fota mina nya klänningar med henne. Ikväll blir det Borås Superstars och sen blir det Mästarnas Mästare. Men nu ska jag hitta på något annat, bloggar mer sen hejsvejs.

Julia i rampljuset

Hej Hej!
Här kommer ännu ett mobil inlägg. Ska sova nu kvällen har spenderats med farmor och farfar framför TV:n. Mysigt! Sverige vann, tror jag. När jag kollade stod det 2 - 0 till Sverige och period två var slut. Men vi hörs imorgon är trött då nu ska jag sova go'natt!

( såhär blir det när man tar min mobil - Julia )


Dagens

Hej Hej!
Är hos farmor och farfar nu, här
Kommer en liten enkel bild på dagens outfit. Har det bra hejsvejs!


3 - 1


                                           foto & redigering - Julia Frisk - modell - Emmelie (jag)
___________________________________________________________________________________________
Hej Hej! Tänkte bara medela att det var Sverige - Norge som spelade igår i Hockey-VM, idag möter Sverige - Tjeckien. Hoppas vi vinner. Det blev ju seger igår till Tre Kroner (Sverige) med 3 - 1. Jag är ett stort hockey fan kan jag ju berätta, jag älskar Lakers. Dom var med i elitserien men åkte ut. Aja det var kanske onödig fakta men hejsvejs!


Vitsippor

                     


SHOPPAT


Hej Hej! Nu är jag hemkommen efter att ha shoppat lite grejor på stan. Jag köpte min skolavslutnings klänning och en annan klänning, jeansjacka, tub top och hungerspelen. Har inte sett filmen men hoppas att boken är bra. Bilder på inköpet kommer nog antagligen imorgon, annars får ni ha det så gött så hörs vi. hejsvejs

INSTAGRAM

Följ mig på instagram - emmelieandersson


Godmorgon


                                             foto & redigerin - Julia frisk   -    modell - Emmelie - jag
___________________________________________________________________________________________
Hej Hej! Jag vaknade nyss och har precis ätit frukost. Jag vet inte riktigt vad dagen bjuder på men jag ska i alla fall ner till stan och kanske köpa skolavslutnings klänning. Sen kanske jag skulle va med Ronja. Men bloggningen kommer inte va på topp för jag åker och sover över hos min farmor och farfar inatt det blir nog mysigt. hejsvejs
kolla in Julias blogg HÄR!!!!!!!!!!

Good Night

Hej Hej!
Nu blire sista inlägget idag, bloggar nog mer imorgon bitte! hejsvejs


Nytt till garderoben


Tröja Lexington 595:-


Linne H&M 149:-


Shorts H&M 249:-

FRIHETS GUDINNAN


Hej Hej!
Nu har jag kommit hem från tränign och ska snart ner och äta. Träningen gick väl lyckad, jag körde flickis helt själv. (flickis är handvolt fast bakåt typ) Ska kanske va med Julia sen eller rättare sagt vi ska hoppa sen. Men det är bara kanske. Tänkte även kollan lite på Hockey-VM om jag får lust, Sverige möster Finland, TROR JAG. Bjuder på en härlig bild av frihets gudinnan som jag träffade på i höstas när jag var i New York. Men ni får ha det gött så hörs vi hejsvejs!

TRÄNING

Hej Hej!
Nu sticker jag och tränar lite gymnastik.
Bloggar mer ikväll hejsvejs!


Fotat med Julia

Hej Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt men vi slutade vi tolv. Just nu sitter jag med min lilla vän Julia, vi har fotat lite och så. Bjuder på lite blider vi tog. Men nu ska jag och Julia äta lite så hejdå!

www.emmeliees.blogg.se

Hej Hej!

välkomna till min nya blogg. Jag är en tjej på 12 år ( född 1999)

Hoppas ni kommer gilla min blogg...

 

 

//Emmelie


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus